Verhuur/events

Arthur Tuytel is als glacier gespecialiseerd in het bereiden van ambachtelijk ijs met verfijnde smaken waar hij elke ijsliefhebber mee weet te verrassen.

Zowel op intieme bruidsfeesten als zakelijke evenementen komt onze ijsmobiel tot zijn recht. Afhankelijk van de hoeveelheid gasten kunnen er een of meerdere ijsbakfietsen of een ijsmotor worden ingezet. De ijsbakfiets kan op een vaste plek worden geplaatst of van locatie wisselen door eenvoudig heen en weer te fietsen.

Door zijn looks is de ijsbakfiets op ieder feest een opvallende verschijning. Hij ziet er sfeervol uit en voegt toe aan het eventdecor. Onze ijsbakfiets is hierdoor ook ideaal voor promo- en marketing acties.

Omdat elk event of feest anders is maken we graag een passende offerte. Er kan gekozen worden uit de ijsselectie maar we kunnen ook elke gewenste smaak op maat maken.

Zo valt het ijs altijd in de smaak!

Meeste gekozen pakket IJsmobiel

300 bolletjes
3 smaken ambachtelijk roomijs
3 smaken ambachtelijk sorbetijs
300 ijshoorntjes

Uitgeserveerd vanuit een stijlvolle ijsbakfiets door professionele bediening.

Vanaf €650,- per dagdeel

Ambachtelijk Roomijs

Vanille
Chocolade
Koffie

Ambachtelijk Sorbetijs

Mango
Aardbei
Cassis

De producten en presentaties van Arthur Tuytel zijn gemaakt om de gasten te laten genieten. De ultieme smaakbeleving van chocolade, patisserie en ijs.

Arthur Tuytel is samen met zijn team in te zetten voor evenementen en partijen met:
- ijsmobiel
- chocolade fontein XL
- chocolade buffet
- workshop
- dessert buffet
- ijstaarten buffet

Tot in de puntjes verzorgd!

Meer informatie

Vraag onze brochure aan of reserveer gelijk het gewenste product voor jouw event. Onze verhuur service is inclusief gekwalificeerd personeel, opbouw en opruimen. Wij dragen graag bij aan een succesvol event.