Chocolatier/Patissier

Vakman met Ambitie
Arthur Tuytel is een chocolatier en patissier met een veelzijdige opleiding. Zijn ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij het gerenommeerde bedrijf Huize van Wely.

Arthur Tuytel heeft meerdere prijzen gewonnen zoals:
- Dutch Pastry Award in 2001
- Grand Prix Mandarine Napoléon Nationale in 2001

In 2005 wist Arthur samen met zijn teamgenoten Jeroen Goossens en Ivo Wolters de zilveren medaille op de prestigieuze wedstrijd ‘Coupe du Monde de la Patisserie’ te bemachtigen.

Arthur van lid van het Nederlands Patisserie Team van 2001 t/m 2011.

Kwaliteit zonder compromis

"Voor de smaak van mijn producten sluit ik geen compromissen. Ik werk alleen met de beste ingrediënten: de beste chocolade, vruchtenpuree's, echte vanille en vers fruit. Dit gecombineerd met een flinke dosis vakmanschap geeft een prachtig resultaat.

De ambachtelijk bereide producten zijn qua smaak perfect in balans. Zo creëer ik verrassende contrasten voor de donkere bitters en zoete tonen."

Bruiloften en evenementen

Arthur Tuytel bakt ambachtelijke, zoete verleidingen voor elke gelegenheid. Van friandises voor een event tot gedetailleerde bruidstaarten.

Workshops

In het atelier in Alblasserdam organiseren wij diverse workshops. Kom samen met je vrienden, familie of collega’s de kneepjes van het vak leren en genieten van onweerstaanbare chocolade of patisserie.